Open dag IJzeren Man gebied

Algemeen Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) Zondag kon je in de omgeving van recreatiegebied de IJzeren Man je laten prikkelen. Er was een open dag van het recreatiegebied en ook bij de nabij gelegen roeivereniging kon je ervaren hoe het is om over de Zuid-Willemsvaart te roeien.

De weersomstandigheden waren erg gunstig. Zeker voor de uitverkochte amuse-fietstocht. Op de parkeerplaats een de Geurtsvenweg was een informatiemarkt opgesteld en dat was voor veel mensen ook het vertrekpunt om in het recreatiegebied verder op ontdekking te gaan.

De bezoekers konden kennismaken met de diversiteit van het aanbod dat het recreatiegebied te bieden heeft. Bekijk een sfeerimpressie van enkele activiteiten.

[nggallery id=’6307′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie