Lintje voor Arie Keur

Algemeen Human interest Weert Reageer 1 min. leestijd

Uit handen van burgemeester Jos Heijmans ontving de heer A. Keur op donderdag 5 april een Koninklijke onderscheiding. Hij kreeg de versierselen uitgereikt die horen bij de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De heer A. (Arie) Keur woont in Weert.

Lotuskring de Kempen

De heer Keur is sinds 1976 lid van Lotuskring “De Kempen”. Hij vervulde verschillende functies. Hij was docent en examinator. Daarnaast was hij vicevoorzitter, Studieleider en Kringleider. Hij voorzag de 2.000 leden permanent van het voortschrijdend inzicht in de wereld van EHBO- en Lotus-leden. De opleidingen van Lotusslachtoffer tot instructeur Lotus waren bij hem in uitstekende handen.

Lotusslachtoffer Rayon Limburg

In zijn hoedanigheid als Lotusslachtoffer heeft heer Keur ruim twintig jaar de bijscholing van het Rayon LB 05 ondersteund.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie