All American Day terug in Weert

SONY DSC

(Foto’s) Er liggen momenteel concrete plannen om All American Day terug te laten keren in Weert, zo bevestigt de organisator tegenover De Limburger.

Vanwege het 35 jarig jubileum van wijkvereniging Fatima wil men het evenement nieuw leven in blazen. All American Day zal dan grotendeels plaatsvinden in de wijk Fatima. Volgens de de plannen wordt ook een deel van de binnenstad erbij betrokken. Zo wordt er een mainstream ingericht en komen er foodtrucks, een Amerikaanse markt, verschillende podia binnen en buiten en staan de straten natuurlijk vol Amerikaanse voertuigen. Dit alles moet op zondag 12 augustus 2018 gaan plaatsvinden van 11.00 tot 21.00 uur.

All American Day vond in 2010 voor het laatst plaats in Weert. In 2011 werd het evenement afgelast vanwege de vrees voor motorclubs en dat daardoor de veiligheid niet kon worden gegarandeerd.

Meer informatie: https://www.facebook.com/All-American-Day-Weert-199621937473031/.

Foto’s > Terugblik 2010.