Voertuigen botsen op Randweg-Oost

112 Cranendonck Reageer 1 min. leestijd

Budel – (Foto’s) De hulpdiensten zijn maandag omstreeks 13.30 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Randweg-Oost in Budel.

Ter hoogte van de toerit van het AZC waren meerdere voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Bij het ongeval waren een motor, auto, vrachtwagen en auto met aanhanger betrokken. Alle betrokkenen kwamen met de schrik vrij. Ze zijn ter plaatse in de ambulance nagekeken op verwondingen.

Alle voertuigen liepen schade op. Hoe het ongeval kon gebeuren is nog onbekend. De politie doet daar onderzoek naar. Het verkeer op de Randweg-Oost ondervindt enige hinder van het ongeval. Op het wegdek ligt een motor en de nodige brokstukken. De betrokken aanhanger is via het fietspad in de naastgelegen bosschage terecht gekomen.

Behulpzame voorbijgangers en medewerkers van het AZC regelen het verkeer. Ook bieden medewerkers van het AZC de betrokken wat te drinken aan zodat men van de schrik kan bekomen.

[nggallery id=’6379′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie