Inschrijvingen KVW Leuken van start

Plaats een reactie

Op maandag 9-april j.l. is de inschrijving van KVW Leuken van start gegaan! Gedurende de inschrijfavond bij Café Zaal Jonas wist KVW Leuken een record aantal bezoekers te trekken met als resultaat maar liefst 180 aanmeldingen tot nu toe. Heb jij geen tijd gehad om tijdens de inschrijfavond langs te komen? Geen nood!

Online inschrijving

Vind je het leuk om een week met vriendjes en vriendinnetjes spelletjes te spelen in de zomervakantie? Zorg dan dat je mee kan doen met KVW Leuken! Vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes en andere kennissen zijn natuurlijk ook van harte welkom om deel te nemen aan een week vol plezier & gezelligheid! Met het thema ‘Het Wilde Westen’ kunnen alle kinderen in de wijk Leuken (en omstreken) een week lang op pad met de (90) vrijwilligers van KVW Leuken.

Deze geweldige week sluit je men z’n allen af met op de showavond op vrijdagavond 20 juli a.s. Hier is de gehele familie welkom om onder het genot van een hapje en een drankje mee te feesten met alle kinderen van KVW Leuken. KVW Leuken zal dit jaar plaatsvinden van 16 t/m 20 juli.

Heb jij je nog niet aangemeld voor KVW Leuken, maar wil je toch graag meedoen? Aanmelden kan vanaf nu via de website www.kvwleuken.nl. Op 1 Juni a.s. zal de inschrijving definitief gesloten worden.

Over KVW Leuken

Kindervakantiewerk Leuken is een stichting die iedere tweede week van de zomervakantie activiteiten organiseert voor kinderen die woonachtig zijn in de wijk Leuken, Vrouwenhof (Weert) en omstreken. Wij zijn een enthousiaste groep vrijwilligers die ervoor probeert te zorgen dat elk kind vijf dagen vol gezelligheid en plezier beleeft.

[nggallery id=’6314′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie