Start inschrijving grote reünie PvH

Algemeen Informatie Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto via: Jan Leenders

De Philips van Horne scholengemeenschap uit Weert viert in het komend schooljaar 2018-2019 haar 50-jarig jubileum. De eerste grote activiteit is de van Horne reünie op Kermiszaterdag 29 september, van 14.00 uur tot 02.00 uur.

De reünie is toegankelijk voor alle oud-leerlingen die vanaf 1968 op de Philips van Horne Scholengemeenschap hebben gezeten. Dat betekent dat naast de mavo, havo en atheneum/gymnasium leerlingen ook leerlingen van de twee vroegere stadsmulo’s, de MMS van de Ursulinen en het gymnasium van de Paters van de Heilige Geest welkom zijn. De inschrijving voor deze reünie is het afgelopen weekend gestart via de speciale ‘50 jaar Philips van Horne’ website www.philipsvanhorne50.nl.

Er zijn twee manieren om tickets à tien euro te bestellen: de eerste manier is digitaal bestellen en betalen via de website. De tweede mogelijkheid is betaling (contant of pin) aan de kassa op school op 29 september.

Vlaai en gastlessen

Voor het bedrag van € 10,- krijgen reünisten naast koffie/thee en een stukje Weerter vlaai ook nog drie consumptiebonnen. Tijdens de reünie is er ruimschoots gelegenheid om in het schoolgebouw én in de grote feesttent uitgebreid met oud-klasgenoten en oud-docenten te praten. Daarnaast is er de mogelijkheid om gastlessen van oud-docenten te bezoeken, een rondleiding te krijgen door het vernieuwde gebouw en een groepsfoto te laten maken van alle examenjaren.

Tevens zijn er op het schoolterrein talloze foodtrucks aanwezig voor warme en koude maaltijden. Later op de avond vindt in de tent het grote Philips van Horne feest plaats met diverse dj’s en livemuziek van oud-Van Horne Pop winnaar, ‘Guarantee’. De jubileumcommissie ’50 jaar Philips van Horne’ verwacht een grote opkomst.

Informatie

Zie ook: www.philipsvanhorne50.nl en Facebook https://www.facebook.com/pvh50/. Vragen? Mail naar [email protected].

– Het aanmeldformulier is nog niet actief, maar houd de website in de gaten.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie