(Foto’s) De hulpdiensten zijn woensdag omstreeks 15.30 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Suffolkweg-Zuid.

Ter hoogte van de splitsing Suffolkweg-Zuid / Princenweg was een vrachtwagen achterop een brommobiel gereden. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Door de klap sneuvelde de achterruit van de brommobiel.

De voertuigen werden door de politie zo snel mogelijk van de weg gehaald om de doorstroming van het verkeer te waarborgen. Daarna heeft men op de Princenweg de administratieve afhandeling uitgevoerd zodat de verzekering het ongeval verder kan afhandelen.

5 REACTIES

  1. Op een 80kmh weg ben ik het met uw eens, maar op dat stuk Suffolkweg-Zuid mag je maar 50kmh. Die bromvliegen mogen 45kmh en meestal rijden ze net iets harder (ook 50kmh).
    De vrachtwagen heeft het waarschijnlijk druk gehad en te laat opgemerkt dat de brommobiel stopte of stil stond om af te draaien.

  2. Ik was zelf vrachtwagenchauffeur (wegens lichamelijke beperkingen nu even niet) en neem maar van mij aan dat iedere vrachtwagenchauffeur het steeds drukker heeft gekregen (meer vracht in minder levertijd).
    Daardoor weet ik, ook uit eigen ervaring, dat deze ongelukken nu eenmaal gebeuren door onoplettendheid wegens de stress van alle drukte.
    Oja en nog even dit, ik schreef er in bovenstaand stuk ook bij “waarschijnlijk”.

Comments are closed.