Win-actie: ‘Houston We have a Problem’

Plaats een reactie
Foto door: Bram Jonker

Win vrijkaarten voor de cabaretvoorstelling ‘Houston We have a Problem’ met Silvester Zwaneveld, Emiel de Jong en Ruud Smulders op donderdag 5 april in het Munttheater.

Deze drie cabaretiers, die we kennen van `Schudden’ en `Arie & Silvester’, nemen je prompt mee op reis tot ver buiten de dampkring. Laat je in een duizelingwekkende baan rond de aarde slingeren, verlies jezelf in zwarte gaten en kom los van je stoel in deze cabaretkomedie. Wanneer in de nabije toekomst een ruimteschip, vergezeld door een bloeddorstige alien, afstevent op onze aarde, mogen we de hemel op onze blote knieën voor deze drie heren danken. Toch? Deze unieke voorstelling brengt spektakel, ontroering en een ongezonde dosis humor in één waanzinnige show.

Prijsvraag

Wil jij kans maken op twee kaarten voor deze voorstelling? Ga dan naar www.munttheater.nl/prijsvraag vul het formulier in en wie weet win jij wel vrijkaarten voor deze cabaretvoorstelling. De winnaar krijgt per e-mail persoonlijk bericht. Houd je e-mail dus goed in de gaten!

Voor tickets & info

https://www.munttheater.nl/agenda/houston-we-have-a-problem/

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie