Op zondag 3 juni a.s. van 11:00 uur tot 17:00 uur wordt wederom de altijd gezellige Braderie / Vrijmarkt op Fatima gehouden aan de Molenpoort en Coenraad Abelsstraat.

De organisatie verwacht dit jaar weer zo’n 100 deelnemers met een keur aan gevarieerde producten die hun uiterste best zullen doen om hun waren aan de man of vrouw te brengen en de bezoekers te plezieren.

Ook voor de inwendige mens is goed gezorgd, je wordt verwend met diverse lekkere hapjes en drankjes, sfeervol omlijst met levendige muziek en gezellige terrasjes. Uiteraard is de organisatie ook de kinderen niet vergeten, voor hen zij er diverse leuke attracties geboekt.

Ook de Vrijmarkt wordt steeds drukker bemand en bezocht. Ben je op zoek naar een koopje noteer dan zeker deze 3 juni in jouw agenda.

3 REACTIES

 1. Het verdient toch alle lof en bijval dat de Fatima ers het ieder jaar toch maar weer op de poten zetten, en misschien wel tegen beter weten in blijven volhouden. Mensen Chapeau!

  (Chapeau! is een goedkeurende uitroep inzake een geleverde prestatie; het is taalkundig een tussenwerpsel en betekent ongeveer “Dat heb je knap gedaan”.)

 2. Ik woon niet op Fatima….maar uit vele ervaringen, weet ik dat de wijk Fatima…de sociaalste wijk is van heel Weert.
  Daar helpen de mensen elkaar.!
  Daar kennen de buurtbewoners elkaar.!
  Daar wonen geen mensen met een “dikke nek” .!
  Daar is de oplage van het buurtblad 1100 stuks..en men kijkt er naar uit..!!
  Een geweldige buurt..!!…houden zo..!!

Comments are closed.