Wereldacties in de Muntpassage

In alle winkels van winkelcentrum de Muntpassage worden vanaf vrijdag 1 juni flyers uitgedeeld met daarop een unieke code. Deze code kan men tot maandag 18 juni activeren via de facebookpagina van de Muntpassage: https://www.facebook.com/Muntpassage/. Alle bezoekers kunnen dan kans maken op een reis naar Mexico t.w.v. € 1500,-

Op zondag 24 juni tijdens Wereld Weert is de grote prijsuitreiking waarbij één van de 50 winnaars naar huis gaat met die fantastische hoofdprijs, een reischeque t.w.v. € 1500,-. Alle prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht en worden uitgenodigd om zondag 24 juni aanwezig te zijn in de Muntpassage.

Kinderen kunnen meedoen aan de kleur & etalagespeurtocht waarmee zij kans maken op een gevulde Pinata. Kleurplaten liggen vanaf 1 juni in de winkels en zijn in te leveren bij de reuze strandstoel op het plein bij AH.

Op zondag 24 juni tijdens Werelds Weert speelt Los Del Sol Mexicaanse deuntjes en kan iedere bezoeker tussen 13 en 17 uur meespelen aan het vakantiekoffer spel. Kom shoppen in de Munt en mis niets in de maand juni.

Download de kleurplaat (PDF)

https://iwdg.nl/2IGEJdL