Foto door: Stella Artois / Ab Inbev

Een beperkt aantal potentieel betrokken groene Stella Artois flesjes 33 centiliter die in Nederland werden verkocht via Jumbo en een zeer beperkt aantal cafés en restaurants, voldoen helaas niet aan de veiligheidseisen.

Door een fout in de glazen verpakking van een beperkt aantal groene Stella Artois 33 centiliter flesjes bestaat het risico dat kleine stukjes glas afbreken en mogelijk in het bier vallen. De voorraad werd reeds geblokkeerd en het product werd uit de rekken gehaald. De terugroepactie is een verlenging van de terugroepactie van 2 april 2018.

Op de etiketten van dit beperkt aantal flesjes staat ofwel een houdbaarheidsdatum 15/02/19, productiecode 49 en tijdsaanduiding tussen 01:00 – 23:00, ofwel een houdbaarheidsdatum 06/03/19, productiecode 49 en tijdsaanduiding 22:00 – 23:59, ofwel een houdbaarheidsdatum 07/03/19, productiecode 49 en tijdsaanduiding 00:00 – 01:00.

Op de website van de producent AB InBev (www.ab-inbev.nl) of op www.stellaartoischeck.expertinquiry.com kun je de codes controleren. Je wordt aangeraden het bier niet te drinken of andere toe te staan het bier te drinken. Consumenten die het potentieel-betrokken Stella Artois bier bij Jumbo hebben gekocht en hiervan in het bezit zijn krijgen vanzelfsprekend het volledige aankoopbedrag terug (ook zonder aankoopbon). Je kan hiervoor met de betrokken Stella Artois flesjes bier naar één van de Jumbo winkels.

De potentieel-betrokken Stella Artois flesjes die via een zeer beperkt aantal cafés en restaurants zijn verkocht, worden via desbetreffende horecarelaties geretourneerd. Voor meer informatie kan tijdens kantooruren telefonisch contact worden opgenomen de gratis servicelijn, telefoonnummer 0800-0230945.