Flinke file na kop-staart botsing op A2

Leende – (Foto’s) Woensdagmiddag vond rond 17.25 uur een verkeersongeval plaats op de snelweg A2 tussen Eindhoven en Weert.

In de rijrichting van Weert waren ter hoogte van Leende meerdere voertuigen tegen elkaar gebotst. Alle inzittenden kwamen met de schrik vrij. Wel zijn de inzittenden ter plaatse door ambulancepersoneel gecontroleerd op verwondingen.

Twee voertuigen raakten zodanig beschadigd dat ze moesten worden afgesleept door een berger. De toedracht van het ongeval is onbekend.

File

Als gevolg van het ongeval ontstond er een file tot aan knooppunt Leenderheide. Volgens de ANWB kon de extra reistijd oplopen tot 50 minuten. Het verkeer bij Eindhoven werd geadviseerd om via Venlo om te rijden. Inmiddels is de weg weer vrijgegeven en lost de file langzaam op.