Woensdagmiddag is bij de politie een overlastmelding binnengekomen vanuit de wijk Leuken.

Bij het kapelletje aan de Achterstestraat zaten drie mannen op een bankje die voor de nodige overlast zorgden. Ze bleken dronken te zijn.

De politie kwam ter plaatse en voerde ter plaatse een gesprek met de mannen. De mannen zijn vervolgens de wijk uit gestuurd waarna de rust weer terugkeerde in de wijk.

4 REACTIES

  1. En dat is nu precies waarom het respect voor de jongens in het zwrt/gl verdwijnt, openbare dronkenschap is nog altijd strafbaar. Naar mijn bescheiden mening een flinke bon en in de cel ontnuchteren. Dat door de vingers zien en niet handhaven is nou net een van de oorzaken waarom het hier in weert zo een rotzooitje aan het worden is. Ieder dag komen ik mensen tegen die op een bankje alcohol zitten te nuttigen wat ook verboden is, een ieder beklaagt zich achteraf wel over de blikken die her en der rond zwerven, maar er is geen een politie handhaver patrouille die die mensen verbaliseert. En als dat niet gaat veranderen, en dit kan de plaatselijke politiek zich ook aantrekken is weert binnen nu en tien jaar een grote ghetto waar de asocialiteit en criminaliteit het voor het zeggen hebben. En dan komt er niet een chinees meer naar dit … Vul die punten zelf maar in want het doet mij te pijn om ze om daar letters neer te moeten tikken.

  2. Mooi op leuken zijn ze weg nu zitten ze bij het station om 5:15 probleem wordt alleen maar verplaatst zoals altijd in weert

  3. Dit is inderdaad (brand eh, pardon, hihi) vuur blussen bij de rook.
    Maar wat doe je er dan mee? Oppakken en opsluiten? Dan zitten ze er na een uur toch weer.

  4. Is onderzocht of deze heren met een vrachtwagen (die moet lossen of laden ergens op Leuken) zijn meegereisd om hier te gaan werken als illegaal arbeidsmigrant, ze hebben namelijk nogal wat bagage bij zich…

Comments are closed.