Inschrijvingen Truck Run van start

Liefhebbers van de Truck Run Weert kunnen zich vanaf 5 mei 2018 inschrijven. De Truck Run Weert vindt plaats op zondag 2 september.

De toertocht, bestemd voor mensen met een beperking, trekt over een afstand van 59 kilometer door de plaatsen Weert, Stramproy, Ell, Kelpen, Baexem, Heythuysen, Leveroy, Nederweert-Eind, en Nederweert.

Vertrek en aankomst zijn gelegen op het bedrijventerrein Kampershoek, Lumar Verhuurbedrijf, Edisonlaan 16 in Weert. Op deze locatie vind je een gezellig feestpaviljoen waar je kunt genieten van een lekker hapje, drankje en muzikaal entertainment. Deelname aan deze Truck Run is mede dankzij onze sponsors geheel gratis. De organisatie zorgt voor een lunchpakket voor de chauffeurs en bijrijders.

Chauffeurs en bijrijders kunnen zich vanaf heden aanmelden bij Stichting Truckrun Weert. Jij helpt de organisatie door dit te doen via de website www.truckrunweert.nl. Om deze toertocht goed en veilig laten te verlopen, zoeken wij nog verkeersregelaars.

Dus, als je wil deelnemen als verkeersregelaar aan de Truck Run Weert, en daar hopen ze natuurlijk op, schrijf je dan op zaterdag 5 mei in via de website www.truckrunweert.nl.

Meer informatie vind je op onze website www.truckrunweert.nl.