Heerschap steunt triathlonvrijwilligers

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd

Van 8 tot en met 10 juni staat Weert in het teken van de Rabobank Stadstriathlon. Een sportspektakel waar ruim 3000 atleten, groot en klein, het beste uit zichzelf halen.

De triathlon wordt sinds 2010 jaarlijks georganiseerd en wordt ieder jaar groter. Zonder vrijwilligers kan dit evenement dan ook niet bestaan. Het is iedere keer weer een hele organisatie om alles in goede banen te leiden. Maar liefst 550 vrijwilligers zetten zich in om er ook deze editie weer een succes van te maken!

Jumbo Heerschap verzorgt dit jaar de lunchpakketten voor alle vrijwilligers. Zo kunnen zij buiten hard werken ook genieten van o.a. broodjes, fruit & drankjes. Volgend jaar mogen zij wederom rekenen op een lunchpakket van Jumbo Heerschap. Het partnerschap werd vrijdag door Stan Heerschap van Jumbo Heerschap en Eric van den Kerkhof, secretaris Rabobank Stadstriathlon Weert ondertekend.

Eric van den Kerkhof: “Wij zijn ontzettend blij dat Jumbo Heerschap dit voor onze vrijwilligers wil doen. We kunnen dit fantastische evenement dan ook niet zonder onze sponsoren en vrijwilligers organiseren.”

Stan Heerschap: “In een gezonde levensstijl zijn bewegen, sporten en gezonde voeding erg belangrijk. Een voorbeeld van gezonde voeding zijn onze producten van Biezunjer & Sublime. Bij deze producten gaan wij terug naar de basis en bakken we ons brood zonder E-nummers. Puur genieten dus! Uiteraard mag er ook af en toe gesnoept worden: Een lekkere vlaai als beloning na intensief sporten of werken is altijd lekker! Woensdag 20 juni openen wij onze gloednieuwe winkel in Leuken met vernieuwde Heerschap bakkerij afdeling. Om onze vlaaien nóg lekkerder te maken, werken wij hier enkele vlaaien ter plekke af. Kom gerust een kijkje nemen! En trouwens.. Ben je nog op zoek naar een leuk bijbaantje? We zoeken nog enthousiaste en sportieve hulpkrachten om ons team te komen versterken!“

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie