Lichtgewonde bij botsing op Houtsweg

Nederweert-Eind – (Foto’s) De hulpdiensten zijn zaterdag omstreeks 10.00 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval in Nederweert-Eind.

Op de Houtsweg tussen de Houtsberg en Schoor had een kop-staart botsing plaatsgevonden. Bij het ongeval raakte een persoon lichtgewond. De brandweer kwam uit voorzorg ter plaatse, maar hoefde niet over te gaan tot een technische bevrijding.

Een persoon is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft verslag opgemaakt van het ongeval.

Extra drukte

Het was extra druk op de weg vanwege sluipverkeer. Omdat het viaduct over de Zuid-Willemsvaart in Nederweert is afgesloten vanwege asfaltwerkzaamheden zoekt het verkeer een weg tussen Nederweert-Eind en Leuken in Weert. De wegversmallingen op de Houtsweg zorgen voor een extra uitdaging voor het sluipverkeer met een kop-staart botsing tot gevolg.