Man en hond uit auto gered

(Foto’s/video) De hulpdiensten zijn donderdag omstreeks 13.00 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Geuzendijk.

Bij de spoortunnel was tussen de Geuzendijk en Princenweg was een personenauto tegen de betonnen rand aangereden en vervolgens op z’n zijkant terecht gekomen. Voorbijgangers die het zagen gebeuren boden direct eerste hulp en waarschuwden de hulpdiensten.

De brandweer kwam ter plaatse voor een technische bevrijding. De auto werd gestabiliseerd en de voorruit werd eruit gezaagd zodat de hulpverleners de slachtoffers uit het voertuig konden bevrijden. Naast de bestuurder zat ook een hond in de auto. De hond kon al vrij snel ongedeerd uit de auto worden gehaald. Nadat de voorruit eruit konden de hulpverleners de bestuurder stabiliseren en uit de auto halen.

De man was tijdens het rijden onwel geworden, maar toen de hulpverleners hem uit de auto haalde weer bij kennis. Hij kon vervolgens ook weer opstaan. De bestuurder is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

De weg is tijdelijk afgesloten geweest. Het verkeer werd omgeleid.

Video via Youtube

https://youtu.be/WF4pwzkegbk