MMC Weert door met Voetbalschool

Onlangs hebben MMC Weert en de “Voetbalschool Weert” hun samenwerking verlengd.

Sandro Simons, van Voetbalschool Weert, was gedurende het huidige seizoen vooral bezig met de jeugdopleiding van kinderen in de leeftijd van 8 tot 11 jaar. Onlangs werd besloten om de bestaande samenwerking verder uit te breiden en ook de D-jeugd (leeftijdscategorie tot 13 jaar) erbij te gaan betrekken.

De samenwerking is beide partijen goed bevallen, waarbij voor MMC Weert geldt dat haar missie “Presteren met Plezier” vruchten begint af te werpen. De jonge spelers krijgen spelenderwijs de voetbaltechniek met de paplepel ingegoten. Inmiddels zien we nu tijdens de wedstrijden dat de basistechniek met sprongen vooruit gaat.

In dit beleid past dan ook de aanstelling van Sandro Simons als nieuwe Hoofdtrainer van het team MMC Weert JO13-1 (D1). Wil je meer informatie? Stuur dan een email naar: [email protected]