Scouting: Kom je ook buiten spelen?

Scouting Keent-Moesel houdt aanstaande zaterdag 26 mei van 10.00 tot 13.00 uur een open dag (scoutiviteit) onder de naam: ‘Kom je ook buiten spelen?’ Dit alles vindt plaats op het grasveldje aan de Johan Willem Frisolaan.

De scoutivitieit is een ochtend vól leuke, actieve spellen uit het échte scoutingleven. Alle kinderen tussen de leeftijd van 5 tot en met 12 jaar zijn van harte welkom en mogen gratis met ons meespelen. Aanmelden is niet nodig. Naast de spelletjes heeft de scouting ook een koffiecorner waar onder het genot van een drankje even uitgerust kan worden en ook de ouders even rustig wat kunnen drinken / zitten.

Naast de spelactiviteiten is er ook een speelgoed- en kinderkledingmarkt. Iedereen mag hier gebruikt speelgoed en kinderkleding komen verkopen. Ook hier is de entree gratis en aanmelden niet nodig. Mensen kunnen dus gewoon een kleedje meenemen en een plekje op het grasveld zoeken om hun marktwaar aan te prijzen.

Indien er kinderen zijn die graag lid willen worden dan hoeven ze niet meteen te beslissen, ze mogen altijd 4 x gratis komen kijken of ze het leuk vinden. Ze kunnen zich aanmelden via de informatiestand tijdens de scoutiviteit of door te mailen naar: [email protected].