Hunsel – Ben of ken jij een getalenteerde DJ en wordt het eens hoog tijd dat jouw carrière in een stroomversnelling raakt? Dan heeft O’ASIG Festival goed nieuws. De organisatie biedt opkomende talenten een kans om een plek te veroveren op het grote podium van O’ASIG Festival op 6 juli. Aan de hand van de DJ contest zal er uiteindelijk één winnaar worden gekozen.

Klinkt dit als muziek in de oren en wil je meedoen aan deze DJ contest? Surf dan snel naar www.oasig.nl/djcontest voor meer informatie.

O’ASIG Festival

Het is alweer de 6e editie van het evenement, dat inmiddels een begrip in de regio is geworden. Jaar in jaar uit komen er dan ook honderden bezoekers op af. O’ASIG Festival vindt dit jaar plaats op 6 juli op het kerkplein in Hunsel. Het hele plein zal omgetoverd worden tot een magische onderwaterwereld. Voor de bezoekers zullen er gratis bussen rijden vanuit de regio en dus ook vanuit Weert! De tickets met gratis bussen worden verzorgd door Be Part Events.

De line-up is recentelijk bekendgemaakt en zal verder bestaan uit:
– Freddy Moreira
– The Lionice
– Loud ’N Bright
– Nuke
– Vortexx

Heb jij nog geen ticket? Niet getreurd, deze zijn nog verkrijgbaar voor €16,- (incl. fee) via de website http://www.oasig.nl/. Vanaf 20:00 uur gaan alle remmen los, dus leg je mooiste bikini of zwembroek alvast klaar en zoek je flippers bij elkaar!

Meer informatie: https://www.facebook.com/OASIGfestival/