Kleine Court FC Oda geopend

Plaats een reactie

(Foto’s) Nadat in januari het grote FC Oda Court is geopend door wethouder Martijn van de Heuvel was het gisteren de beurt aan voorzitter Math Smeets van FC Oda om samen met Vorst Robbert van de Brokwagters het kleine FC Oda Court te openen. Met de onthulling van een groot spandoek met daarop de tekst: “Brökwagtersvreende vanne voetbalkoeëj van Oda. Same kunne vae alles …..!” was de opening een feit.

De financiële middelen voor dit Court zijn mede bij elkaar gebracht door leden en sponsoren van vasteloavundjvereiniging De Brökwagters. Door de enthousiaste inzet van Mart Ramaekers, zowel lid van de Brökwagters als FC Oda, werden de laatste benodigde euro’s bij elkaar verzameld.

Mart werd hierbij gesteund door Harrie Jansen, Harrie Timmermans en Bert Saelmans die veel praktische werkzaamheden hebben verricht voor het Court. Het resultaat mag er zijn: er staan nu twee prachtige voetbal Courts op sportpark Boshoven , die intensief gebruikt worden, en waar FC Oda trots op mag zijn. De samenwerking tussen de Brökwagters en FC Oda zal in de toekomst een vervolg krijgen en is een voorbeeld voor verenigingen hoe je samen sterker kunt worden.

Na de opening van het Court werd nog een na plaquette onthult ter ere aan de gulle gevers van de oude voetbalkooien, Eddy Posno en Damir Vdovic die nu dus vervangen zijn door een moderne Courts, die voldoen aan de eisen van deze tijd.
[nggallery id=’6459′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie