Roojer Pleinfieëst swingend van start

(Foto’s) Gisteren en vandaag zal het Kerkplein van Stramproy het podium vormen voor het Roojer Pleinfieëst. De eerste avond werd meteen de toon gezet. Het werd meteen een groot feest.

Het was de band MMOOZZ die de avond muzikaal opluisterde. Onder leiding van zanger Colin en zangeres Renske werden de nieuwste hits en de grootste feestnummers in een wervelend tempo ten gehore gebracht. De band kreeg de voetjes van de vloer en zorgde voor een gezellig sfeertje in Stramproy.

Zondag

Vandaag, zondag 20 mei, zullen van 13:30 tot 16:30 uur de lokale muziekverenigingen hun bijdrage leveren aan dit Roojer Pleinfieëst. In willekeurige volgorde zullen optreden: Jeugdfanfare Elturo – Gemengd koor Da Capo – Schutterijen St. Catharina en St. Antonius – fanfare St. Willibrordus.Als afsluiting is er van 16.30 tot de klok van 19.00 uur een optreden van De Mährländer.

Bekijk een sfeerimpressie van de zaterdagavond.