12 starterswoningen op Laarveld

Algemeen Economie Informatie Weert 5 reacties 2 min. leestijd

Jongen – Meulen Grondparticipaties VOF en BPD Ontwikkeling BV starten in samenwerking met de gemeente Weert met de verkoop van 12 starterswoningen in het uitbreidingsplan Laarveld fase 2 in Weert.

Hoek- en tussenwoningen

De te realiseren woningen zijn hoek- en tussenwoningen. Deze worden onder andere gekenmerkt door een ruime woonkamer met open keuken, ruime slaapkamers, de aanwezigheid van zonnepanelen en een houten berging in de tuin!

Personaliseren

De woning kan nog worden gepersonaliseerd door het plaatsen van een dakkapel of het realiseren van een aanbouw. Daarmee wordt de woning naar eigen wens samengesteld.

Kaveloppervlaktes

Kaveloppervlaktes variëren van ca. 121 m2 tot 270 m2, de koopprijzen variëren van € 195.650,- v.o.n. tot € 200.000,– v.o.n.

Loting

De verkoop van de 12 starterswoningen vindt plaats via een lotingsprocedure. Geïnteresseerden voor een starterswoning kunnen zich vanaf 14 mei 2018 tot en met 13 juni 2018 (laatste dag tot 12.15 uur) inschrijven via een inschrijfformulier, verkrijgbaar via www.weert.nl/starterswoningen. Op deze website is ook de inhoudelijke informatie over de starterswoningen te downloaden. De loting vindt plaats op 27 juni 2018 om 19.00 uur in de Boskamer van het stadhuis Weert, Wilhelminasingel 101, Weert door MHK Notarissen, Weert.

Eisen bij inschrijving

Inschrijvers voor een starterswoning moeten voldoen aan de ‘Verordening doelgroepen sociale woningbouw gemeente Weert 2017’. Deze is te bekijken op www.weert.nl/Verordeningen.

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over de starterswoningen op de kavels 305 t/m 307 en 335 t/m 340, welke door Jongen – Meulen Grondparticipaties VOF worden verkocht, het inzien van tekeningen en overige contractstukken kunt u contact opnemen met Dwars Makelaars BV, Emmasingel 5, 6001 BA Weert – 0495-537599 / [email protected].

Voor inhoudelijke informatie over de starterswoningen op de kavels 312 t/m 314, welke door BPD worden verkocht, het inzien van tekeningen en overige contractstukken kunt u contact opnemen met Saelmans Makelaardij BV, Onzelievevrouwestraat 2, 6004 AC Weert – 0495-533893 / [email protected].

Impressie starterswoningen via Gemeente Weert

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
5 reacties