The Youngsters 3e bij EK

Algemeen Human interest Kampioenen Leudal Reageer 1 min. leestijd

Heythuysen – Bij Dansschool Fresh Label Studios in Heythuysen vind je verschillende groepen die continu bezig zijn met het beoefenen van shows en wedstrijden. Zo nu ook de nieuwste en direct jongste groep genaamd ‘The Youngsters’. Deze groep bestaande uit acht dames en één heer heeft zich wekenlang voorbereid op de Europese kampioenschappen van dit jaar.

En wat een prestatie. The Youngsters die fanatiek getraind word door hun twee coaches Youssra en Shirley wist in de voorronde al direct uit te blinken. De jury die meer dan 500 verschillende groepen moesten jureren verzekerde hun van een directe finale plek! Het geluk van The Youngsters kon niet meer op. Al werd het de dag van de finale nog heter onder hun voeten.

Na een super strak optreden was het wachten tot de uitslag. Eenmaal bezig bleek dit jonge team uit Heythuysen een derde plaats te hebben gehaald. Deze jonge en getalenteerde groep met een gemiddelde leeftijd van 13 mag zich dan ook derde van Europa noemen. Kijk, dat noemen we nog eens talent!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie