Foto door: Bart Lijten

Budel-Dorplein – Na het grote succes van vorig jaar zal op vrijdag 1 juni om 20.00 uur de tweede editie van Dorplein Open Air van start gaan.

Dit live muziekevenement, met feestband Partyrockers en DJ Frank Groenen, zal plaatsvinden op het veld bij de St. Andreasschool aan de Hoofdstraat 212 in Budel-Dorplein. Dat belooft een geweldig feest te worden.

Partyrockers is een populaire feestband, bestaande uit vijf enthousiaste muzikanten. Ze zijn in alle stijlen thuis en weten zowel de hitjes van vroeger als nu uit de speakers te knallen. Vanaf het grote openluchtpodium zullen zij samen met DJ Frank Groenen, geen onbekende in de regio, het publiek de hele avond entertainen.

De toegang tot Dorplein Open Air is gratis. Het evenement wordt georganiseerd door Jong Nederland Budel-Schoot. De opbrengsten gaan volledig naar deze jeugdvereniging.

Meer informatie: https://jnbs.nl/dorplein-open-air/