Weert zoekt de verkoeling op

(Foto’s) Het was afgelopen weekend goed toeven in Weert. Het waren mooie zonnige dagen in het weekend en dus trokken de mensen er massaal op uit.

Veel mensen gingen lekker wandelen of fietsen. Maar er waren ook heel wat mensen die de verkoeling opzochten. Met 25 graden Celsius op de thermometer is het dan ook prima weer om een frisse duik te maken.

Bij zwembad De IJzeren Man was afgelopen weekend het buitenzwembad voor het eerst geopend. Zaterdag was het nog enigszins rustig, maar zondag wisten veel mensen, waaronder ook veel mensen uit België, het zwembad te vinden. Ook de waterskibaan deed goede zaken. De baan draaide dit weekend op volle toeren.

Hoewel het water nog koud was en nog wat warmte van de zon mag ontvangen, waagden toch veel mensen een frisse duik.

Bekijk een sfeerimpressie.