Win bonnen voor WTF festival

Winactie – Hemelvaartsdag donderdag 10 mei om 13.00 uur start de eerste editie van het Weert Totaal Festival, afgekort WTF. Het programma dat op en rond het St. Raphaelpad plaats zal vinden is inmiddels helemaal compleet voor zowel de speciaalbieren, de wijnen, het kinderplein, het eten als de muziek. WdG mag in samenwerking met de organisatie 5 x 10 consumptiebonnen verloten onder de inzendingen via onderstaand formulier.

Bier, wijn en eten

Men presenteert met z’n allen meer dan 50 speciaalbieren. De brouwerijen die deelnemen zijn: De Brouwschuur, In de nacht, Kwakboks, Stroeej Dorus, de 7de Hemel, Wertha bier, de Natte Gijt, JD Brewery, Muifelbrouwerij, Stadsbrouwerij Eindhoven en Palm craft brewery. De bieren variëren van een licht lentebiertje tot een stevige porter en vanzelfsprekend is er ook een heerlijke pils van de tap te verkrijgen, Swinckels superior pils, aan de WTF bar.

Wijnhuis Beaugrim verzorgt de wijnproeverij in Theater de Huiskamer. Er kan gekozen worden uit een wijnplankje met drie proefglaasjes overheerlijke op elkaar afgestemde wijnen of een enkel glas wijn naar keuze.

Het eten wordt aangeboden door een gevarieerde selectie bedrijven. Er is ‘live wokken’ met heerlijke oosterse gerechten, friet en snacks, tapas en bierplankjes, een schwenkgrill met smakelijke worsten en burgers, suikerspin en Italiaans ijs.

Kinderplein

Het kinderplein staat bomvol met kindervermaak. Kinderen kunnen er op twee springkussens springen, kunnen gratis worden geschminkt en kunnen deelnemen aan het uitgebreide animatieprogramma onder leiding van het WTF animatieteam. Ze mogen knutselen, deelnemen aan de steppenrace en mee oefenen aan een dansje dat om 17.45 uur wordt gepresenteerd aan de ouders en al het overige publiek op het hoofdpodium.

Live muziek

De hele dag door is er live muziek, en de pauzes worden opgevuld door Retro DJ Yuppe. Op het podium staan: om 14.00 uur, Chewy and the locals, afgewisseld met R3wind Acoustic en om 18.00 uur Anderkovver.

Proefglas

De speciaalbieren worden geschonken in een exclusief WTF proefglas van polycarbonaat welke kan worden aangeschaft voor 1 consumptiebon aan de kassa’s en bij alle drankenpunten. Deze beker is tevens het aandenken aan WTF 2018 en mag mee naar huis genomen worden.

Voor meer info: www.weerttotaalfestival.nl.

Prijsvraag

WdG mag 5 x 10 consumptiebonnen verloten. Vul het onderstaande formulier in.

De prijsvraag is afgelopen. De winnaars zijn reeds geïnformeerd.
F. Wiermans
E. Best
C. van Neerven
L. van der Werf
J. Vaes

De winactie sluit op woensdag 9 mei 2018 om 23.59 uur. Op donderdagochtend 10 mei a.s. hebben de 5 winnaars een mail ontvangen met nadere instructies. Ze worden ook op deze pagina vermeldt met voorletter en achternaam. Minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar. De ingestuurde gegevens worden niet gedeeld met derden. De gegevens van de winnaars worden alleen gedeeld met de organisatie van het festival zodat ze weten wie ze gelukkig mogen maken. Nadat de winnaars bekend zijn worden alle geregistreerde gegevens gewist.

Bekijk je dit bericht via de app en wil je meedoen? Klik dan op deze link: https://iwdg.nl/2rqFXzu