3e Rommelroute in Stramproy

Zondag 10 juni 2018 is het weer zover. Dan wordt de derde editie van Rommelroute Stramproy georganiseerd. Aanmelden kan via www.rommelroutestramproy.webnode.nl.

In 2017 waren er zelfs meer deelnemers dan het jaar ervoor. Maar liefst 222 deelnemers gaven zich op tijdens het warme weer. Dit jaar is er op het kerkplein ook een springkussen. Verder zullen er ook enkele deelnemers op het kerkplein plaatsnemen.

Inschrijfgeld

Omdat er toch wat kosten gemaakt gaan worden vraagt de organisatie bij inschrijving een bijdrage van €1 per deelnemend adres en €2,50 voor een plekje op het kerkplein. Dit jaar is het ook mogelijk om deel te nemen op het kerkplein.

Deelnemers die geen oprit / tuin hebben of in het buitengebied wonen en toch liever in het binnengebied willen plaats nemen kunnen zich opgeven voor het kerkplein. Voorwaarde is dat je inwoner bent van Stramproy.

Heb je niet betaald dan is je inschrijving niet compleet en word je niet vermeld op de route. Hiervoor krijg je dan ook de poster ‘wij doen mee’. Deze poster kun op je raam plakken zodat iedereen kan zien dat je ook meedoet.

Je kunt het inschrijfgeld overmaken op bankrekeningnummer :
NL47SNSB0925758582
(T.n.v. J. Bruijnen)

Je kunt ook het geld en inschrijfformulier afgeven op Weekershof 7.

De Rommelroute Stramproy start om 10:00 en duurt tot 16:00 Kijk voor de voorwaarden voor mee te doen en leuke acties op de website: www.rommelroutestramproy.webnode.nl.