Fiets4daagse de Peel

In de eerste vakantieweek, van 10 t/m 13 juli a.s., worden traditioneel weer de Fiets4daagse De Peel georganiseerd en zèker ook weer vanuit Weert, met als vertrekpunt de kantine van voetbalvereniging Wilhelmina ’08 ( Drakesteyn).

Ook dit jaar zijn alle routes weer met uiterste zorg èn oog voor de omgeving uitgezet. Onze fietsroutes zijn beloond met het predikaat ‘extra goed’ en voldoen als zodanig aan het hoogste kwaliteitsniveau van Wielersportbond NTFU.

Versnapering en muzikaal onthaal

Er zal elke dag bij vertrek voor een versnapering voor onderweg worden gezorgd en ook onderweg zelf zal er plaats zijn voor een lekkere stop. Bij thuiskomst is er elke dag een feestelijk, muzikaal onthaal van de fietsers en de mogelijkheid om op het terras nog even gezellig na te kletsen.

Controleposten & medaille

In alle routes ( van 30, 45 of 60 km) zijn controleposten ingericht waar op het terras kan worden gestempeld, uitgerust en energie kan worden opgedaan, om de tocht tot een goed einde te brengen. Dus elke dag kan er 30, 45 of 60 km. worden gefietst.

Er kan ook een dag gewisseld worden van kilometerafstand. Heeft men minstens 4 dagen meegefietst, dan is er op het einde een medaille te verdienen. Ook dingt men dan mee, na 3 dagen meefietsen, op de laatste dag aan de grote tombola met fantastische prijzen, die beschikbaar zijn gesteld door plaatselijke ondernemers. Zie voor hun advertentie het uitgereikte boekje met toeristische informatie.

Voorinschrijven

Voorinschrijven is nog mogelijk t/m 4 juli 2018 en je ontvangt dan een korting van € 2.—p.p.. Voorinschrijven kan bij Bruna VVV, Markt 11 of via de website www.fiets4daagsedepeel.nl.

Welke richtingen gaan ze dit jaar uit

Dinsdag 10 juli : Horn – Baexem – Buggenum
Woensdag 11 juli : Ellikom – Reppel (België)
Donderdag 12 juli: Asten – Lierop – Someren
Vrijdag 13 juli : Geistingen (B) – Ohé en Laak – Stevensweert – Maasbracht.

Zo is er iedere dag voor elk wat wils en de organisatie heet je dan ook van harte welkom op Sportpark Drakensteyn voor een fijne start van de vakantie en een heleboel fietsplezier.