VVV Midden-Limburg heeft een nieuwe voorzitter voor de Raad van Toezicht aangesteld.

De uit Weert afkomstige Anton Kirkels komt uit een ondernemersgezin. Deze voormalige wethouder van de gemeente Weert heeft 12 jaar ervaring met openbaar bestuur en 23 jaar ervaring in het bedrijfsleven in binnen – en buitenland.

Kirkels kent het gebied goed. Hij werkte mee aan planvorming voor onder andere de Maasplassen. Anton Kirkels heeft zin in zijn nieuwe functie want hij ziet veel in de verbinding tussen toerisme, landschap erfgoed, ondernemen en opleiden.

Met zijn motto: “Wie kent Midden-Limburg nog niet? Die gaan we opzoeken!” wil hij de regio goed op de kaart zetten. “We zijn erg blij met deze benoeming. Zijn ervaring en kunde zijn erg welkom”, aldus Giel Polman, directeur Limburg Marketing – VVV Midden-Limburg.

6 REACTIES

 1. Ik hoop dat dhr Kirkels Weert een beetje beter kan laten promoten. Als je de website van VVV ML bezoekt is het grotendeels Roermond, Roermond en Roermond. euh.. ooh en een vleugje Weert. Alleen al op de voorpagina twee foto’s van het Outlet Grrr

 2. Roermond heeft ook veel te bieden, recreatie, winkelaanbod, geografische ligging, bouwprojecten, centrum en noem maar op. Dat heeft Weert allemaal niet dus wat valt in Weert dan nog te promoten?

 3. wat een negatieve insteek. weert heeft ook veel te bieden. ik woon graag in weert.

  er valt genoeg te promoten

  – kermis
  – bospop
  – waterskibaan
  – bierbrouwerij
  – klimbos
  – zwembad
  – theater
  – molens
  – centrum
  – fietstochten
  – wandeltochten
  – zintuigenpark
  – natuur milieu centrum
  – stappen op zaterdag
  – bioscoop
  – foodstock
  – bowlen bij sluis of roompot
  – golfbaan
  – glowgolf
  – kunsttentoonstellingen
  – martinuskerk
  – van horne hoeve
  – schietbaan wildenberg
  – wild mountain

 4. Als je zo verzuurd in het leven staat vraag ik me af waarom je nog tijd investeert om over Weert te ouwehoeren.

Comments are closed.