(Foto’s) Recentelijk is bij complex Geertenhof in Weert een jeu de boulesbaan aangelegd. Deze baan werd dinsdag 12 juni op feestelijke wijze geopend.

In het complex van Wonen Limburg wonen veel ouderen. Ouderen wonen tegenwoordig steeds langer zelfstandig en dan is het ook belangrijk dat er activiteiten worden georganiseerd. Vereniging Geertenhof organiseert al regelmatig activiteiten, maar met de nieuwe jeu de boulesbaan heeft men er ook een leuke buitenactiviteit bij. Voor de ouderen is het ook fijn en belangrijk om buiten te komen zodat ze sociale contacten blijven houden.

Tevens streeft men ernaar om ook bewoners van andere wooncomplexen te laten spelen bij Geertenhof om zo bewoners met elkaar te laten verbinden. Dit gebeurde dinsdagmiddag ook al toen bewoners van Willem Litjenshof ook een balletje kwamen gooien.

Feestelijke middag

Het werd een feestelijke middag. Ook wethouder Van de Heuvel kwam een balletje gooien en Wonen Limburg kwam pizza’s bakken in een speciale mobiele oven. Het plezier was bij de bewoners van de gezichten af te lezen. Bekijk een sfeerimpressie.