Fiets Frotten tijdens Schoot Kermis

Budel-Schoot – De afgelopen jaren groeit Schoot Kermis enorm. Steeds meer mensen weten het Vogelsplein in Budel-Schoot te vinden op deze feestelijke kermisdagen, maar wat vooral belangrijk is: het is er erg gezellig.

Ook dit jaar heeft de organisatie weer vernieuwd. De zondagmiddag wordt in een totaal nieuw jasje gestoken. Op 8 juli a.s. kunnen alle sterke dames en heren hun talenten laten zien tijdens de eerste editie van een gloednieuw concept: Fiets Frotten.

Hoe gaat Fiets Frotten in z’n werk?

Het is eigenlijk heel simpel. Je wordt met je team (bestaande uit 5 personen) opgesloten in een ‘kooi’, samen met 1 fiets en 1 container (kliko). Het doel is dat je zo snel mogelijk de fiets in de container vouwt/frot. De tijd stopt als de deksel van de container dicht zit, met een maximum van 5 minuten per team. Het team dat dit als snelste doet wint de grandioze hoofdprijs van 100 consumptiemunten. Hulpmiddelen zijn niet toegestaan. De organisatie regelt voor elk team een normale fiets en een normale kliko. Het enige wat je dus mee moet nemen is je eigen spierkracht!

De aanmeldingen zijn geopend

De aanmeldingsprocedure is geopend en de eerste teams hebben zich al gemeld! Denk je dit ook te kunnen? Meld je team dan nu aan op www.schootkermis.nl. Er is een maximum van 20 teams (vol=vol), dus wees er snel bij!

Het evenement vindt plaats op zondagmiddag 8 juli, op het Vogelsplein te Budel-Schoot (bij het grote podium). Het zal starten om 14.00 uur en de inschrijfkosten zijn €10,- per team. De presentatie is in handen van Marcel van Gils en de plaatjes worden gedraaid door DJ Siem.