Stichting Leergeld en de gemeente Weert werken nauw samen om kinderen uit gezinnen die het, om welke reden dan ook, moeilijk hebben zoveel mogelijk mee te laten doen.

En dat gebeurt op veel fronten. Een van die fronten is: de kinderen een fiets geven zodat ze naar school kunnen, naar de sportclub kunnen enz. Om zoveel mogelijk kinderen te kunnen helpen is men op zoek naar fietsen, die niet meer gebruikt worden en wel nog in redelijke staat zijn.

Afgeven of ophalen

De fiets nakijken en opknappen is geen probleem, dat regelen zij. Heb je een fiets staan die je niet meer gebruikt en vindt je dat deze fiets ‘een tweede leven’ verdient? Dan kun je deze fiets afgeven bij het Zelfregiecentrum in Weert, Roermondseweg 64, tel. (0495) 850 875.

Lukt het niet om de fiets zelf af te geven? Neem dan contact op met het Zelfregiecentrum. Dan komen zij de fiets gratis bij je ophalen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de Vraagwijzer, tel. (0495) 575 000 of www.weert.nl/devraagwijzer.