Op zondag 8 juli 2018 organiseert Toer- en Wielerclub Weert (TWC Weert) voor de 7e keer de “Bloem van Weert”. De Bloem van Weert is een fietsevenement dat zowel recreatieve als sportieve fietsers laat kennismaken met de verrassend mooie omgeving van Weert.

De Bloem van Weert is vanaf vorig jaar uitgebreid met een toertocht voor racefietsen. Toertochten voor racefietsen worden steeds populairder. Nu is het ook mogelijk om een volledig uitgezette toertocht te fietsen in Midden-Limburg.

Voor de recreatieve fietsers zijn weer drie mooie nieuwe routes uitgezet van 37, 55 en de uitdagende 60 kilometer en voor de sportieve fietsers twee routes van 75 of 100 km. De recreatieve route en de sportieve route zijn volledig van elkaar gescheiden.

De recreatieve fietstocht en de sportieve toertocht staan garant voor een gezellige, ontspannen fietsdag, geschikt voor alle leeftijden, waarbij je ook nog een keer kennis maakt met de mooie natuur die Weert en zijn omgeving rijk is.

Onderweg worden gratis versnaperingen uitgereikt, zijn er gezellige terrassen met speciale aanbiedingen en na afloop wordt je muzikaal ontvangen en is er een tombola voor de deelnemers. Je kan starten vanaf Partycentrum de Sluis Industriekade 58, Weert

Starttijden

Recreatieve fietsers vanaf 9.00 uur tot 12.00 uur.
Toerfietsers vanaf 8.30 uur tot 11.00 uur.

De inschrijfkosten zijn € 5,00 per persoon en kinderen van 16 jaar of jonger mogen gratis deelnemen en leden van de NTFU ontvangen € 1,00 korting. Voor de leden van de NTFU is scan to go aanwezig.

Meer informatie: https://www.twcweert.nl/