(Foto’s) Vrijdagmiddag is de tweede editie van Foodstock in Weert van start gegaan. Net als vorig jaar kende het festival weer een gezellige en zonnige start.

Het stadspark van Weert is voor dit weekend omgetoverd tot een festivalterrein waar tal van eet- en drinkkraampjes staan. Je kan er samen met de vrienden, familie of andere bekenden genieten van al het lekkers wat het evenement te bieden heeft. De groene omgeving van stadspark geeft het geheel een extra gezellige en knusse sfeer. En natuurlijk is ook aan de kinderen gedacht!

Ten opzichte van vorig jaar zijn er wat veranderingen in de opstelling. Stonden vorig jaar de munten en bar aan de zijkant, dit jaar staan ze in het midden van het park, net als een grote zweefmolen. Ook nieuw is de kiosk waar de komende dagen de DJ’s en artiesten zullen optreden.

Bekijk een sfeerimpressie van de start (via Theo Van de Winkel).