Inbrekersduo opgepakt in Soerendonk

112 Cranendonck Regio Reageer 1 min. leestijd

Soerendonk – De polite heeft maandagmiddag rond 13.00 twee personen aangehouden op verdenking van een inbraak.

Het duo zou hebben ingebroken bij een woning in Soerendonk. Ze werden betrapt door de bewoner toen ze probeerde binnen te komen. Toen de inbrekers door kregen dat er iemand aanwezig was in de woning sloegen ze op de vlucht. De politie was intussen al naar ze op zoek.

Na een korte zoekactie wisten agenten de verdachten in de directe omgeving van de woning aan te houden. Het gaat om 36-jarige man en een 27-jarige vrouw uit Polen, zo meldt de politie Oost Brabant. Ze zitten in de cel voor verder onderzoek.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie