Jumbo saté balletjes teruggeroepen

Supermarkteten Jumbo haalt per direct saté balletjes met EAN productcode 8718452216703 en THT 17-7-2018 uit de schappen.

In het product is de listeria bacterie aangetroffen. Jumbo vraagt klanten om het product niet te consumeren en terug te brengen naar 1 van haar winkels. Het consumeren van de genoemde producten kan een gevaar vormen voor de gezondheid.

Vooral bij zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een verzwakt afweersysteem.

Geld terug

Klanten die het product gekocht hebben, kunnen het terugbrengen naar de winkel. Zij krijgen hun geld terug. Een aankoopbon is niet nodig. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice via 0800 – 0220 161 of www.Jumbo.com.

Lees de veiligheidswaarschuwing (PDF)

https://iwdg.nl/2yKtixh