Ingestuurde foto: Dames jong 1 HV Weert

Dames jong 1 van HV Weert heeft afgelopen weekend een topprestatie geleverd door de tweede plaats te behalen bij de Nederlandse hockeykampioenschappen dames jong senioren te Amersfoort.

Voor dit toernooi waren de 12 beste dames jong senioren teams van Nederland uitgenodigd. In eerste instantie zijn er door de dames van HV Weert 5 wedstrijden in pouleverband gespeeld, waar met 3 gewonnen, 1 gelijk en 1 verloren wedstrijd met 10 punten de 1e plaats werd behaald in de poule en daarmee o.a het dames jong 1 senioren team van het grote Kampong uit Utrecht achter zich werd gelaten.

De finale werd gespeeld tegen de winnaar van de andere poule, het dames jong 1 team van hockeyclub Shinty uit Driebergen. De dames van Weert moesten in deze finale hun meerdere erkennen in de dames van Shinty, er werd met 2-0 verloren.

Al met al hebben de dames van Weert een topprestatie geleverd door 2e van Nederland te worden in de dames jong senioren klasse.

Chapeau dames!