Knuffelbeervliegen voor de jeugd

Voor alle kinderen die een knuffel hebben (en welk kind heeft er geen?) wordt er op zondag 10 juni bij Modelbouwclub Weert (MBC) een zogenaamde berenvliegdag georganiseerd.

De kinderen mogen met hun knuffels naar het veld komen waar deze een vlucht kunnen maken in een van de mooie vliegtuigen. Vanaf 11.00u zijn jullie welkom en de rondvluchten gaan door tot 16.00u.

Inchecken

Aan het begin van het mooie vliegveld heeft men een incheck-balie gemaakt. Daar worden de tickets uitgedeeld en de kinderen worden door de juiste ‘Departure-gate’ begeleid naar het juiste vliegtuig. Hier kan de keuze gemaakt worden om mee te gaan als piloot of als passagier.

Als het vliegtuig weer geland is kunnen de kinderen ook nog een vliegbrevet ophalen, als bewijs dat de knuffel heeft meegevlogen. Voor wachtende kinderen heeft men een schminckstand en ook een springkussen opgesteld en voor wachtende ouders heeft men een natje en een droogje.

Locatie

Het veld van de MBC Weert is gelegen aan de Hoogbosweg in Weert, nabij afrit 38 van de A2 (Weert Noord). Vanaf deze afrit is het veld duidelijk aangegeven met bordjes. Afstand afrit – vliegveld is ongeveer 1 km.

De entree is gratis, dus kom allemaal op 10 juni met je knuffel naar het vliegveld.

Meer informatie: www.mbcweert.nl.