Dit jaar geen braderie op Boshoven, maar wel een zomerfeest! De organisatie van ‘Bosseve Laeftj’ besloot in maart om dit jaar over te slaan vanwege het gebrek aan helpende handen.

Een zomer zonder feest was ondenkbaar bij Cafe Aod Bosseve. Ze besloten om in het gat te springen en zelf een zomerfeest te organiseren. Dat zomerfeest staat komend weekend op de planning.
Komende zondag 24 juni organiseert Cafe Aod Bosseve het Zomerfeest Boshoven met live muziek van Dial 24 en Guarantee. Het wordt een feestje zoals de Weertenaren gewend zijn van de afgelopen jaren. Een gezellig feestje op de Boshoverweg met een lekker drankje en goede muziek.

Het programma begint al op tijd. Vanaf 14.00 uur start een programma voor de kinderen. Scouting Hubovra Weert heeft allerlei leuke scoutiviteiten voor de kinderen bedacht, zoals een kussengevecht, grabbelton, klimnet, kleurtafel en een springkussen. Papa en mama zijn natuurlijk ook welkom! De activiteiten van de scouting vinden plaats bij het cafe op de Boshoverweg.

Vanaf 15.30 gaan gitaren en drumstokken in de handen. Dat begint het muzikale programma van Dial24 en Guarantee.

https://www.facebook.com/events/175843369911374/

1 REACTIE

Comments are closed.