Nederweert – Roxenne van Eijk uit Nederweert van Roxenne Nails ontving maar liefst twee eerste prijzen tijdens de Nail It! nagelwedstrijden in Hardenberg.

Op zaterdag 26 mei werden tijdens Vakbeurs Uiterlijke Verzorging, een beautybeurs voor professionals, de wedstrijden gehouden en vond later die dag de prijsuitreiking plaats. Ster van de dag was Roxenne van Eijk. Zij behaalde een verdiende eerste plaats bij de wedstrijd Manicure, waar ze een half uur de tijd kreeg om een manicurebehandeling te doen op beide handen, waarbij één hand tot hoogglans gepolijst werd en de ander gelakt met rode nagellak.

De Soak Off Gel-wedstrijd wist Roxenne ook op haar naam te zetten. Hiervoor kregen de deelnemers eveneens een half uur de tijd om de natuurlijke nagels van de rechterhand van het model in één kleur te lakken met een rode Soak Off Gel. De natuurlijke nagels van de linkerhand van het model moesten in een French manicure gelakt worden met een witte en een (semi)transparante pink Soak Off Gel.

Trots laat Roxenne weten: “Wat een mega weekend! En wat een adrenaline als je tot twee keer aan toe naar het podium geroepen wordt om de eerste prijs in ontvangst te nemen. Ik bedank graag mijn lieve modellen, supporters en het Urban Nails wedstrijdteam waar ik deel vanuit maak!”