Jumbo Heerschap op Leuken geopend

(Foto’s) Woensdagochtend heeft de gloednieuwe Jumbo supermarkt aan het Sint Jobplein 2 haar deuren geopend. De klanten hebben hier nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza’s. De winkel is ruimer en de indeling overzichtelijker ten opzichte van de oude vestiging aan de Friezenstraat. Ook heeft de nieuwste vestiging van Jumbo Heerschap een Pick Up Point en zelfscansysteem.

Jumbo liet dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbijgaan en verwelkomde haar klanten vanochtend met een feestelijke opening. Ter ere van de opening verraste Jumbo Heerschap de eerste 150 bezoekers met een rijstevlaai uit eigen bakkerij. Bovendien kregen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen deden een gratis bos Bella rozen.

Nieuwe foodcorner

In de nieuwe winkel is nog meer aandacht voor verse producten die ter plekke worden bereid. Bovendien kunnen klanten hun hart ophalen bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. De nieuwe foodcorner is voorzien van zitjes waar klanten terecht kunnen voor vers belegde broodjes, panini’s, koude snacks, verse sappen, gekoelde dranken en koffie. Liefhebbers kunnen op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. Daarnaast heeft de winkel een ambachtelijke slagerij en een vernieuwde bakkerij met een ruim aanbod aan onder andere desem grootbrood, vlaaien en verse pizza’s.

Jumbo Pick Up Point

Online bestellingen ophalen wanneer het uitkomt, kan voortaan ook bij het Pick Up Point op Leuken. Klanten die via de website Jumbo.com en de Jumbo apps voor smartphone en tablet hun boodschappen bestellen, halen deze de volgende middag vanaf 16.00 uur op bij deze speciale balie. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling al vanaf 10.00 uur op te halen. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling al vanaf 10.00 uur op te halen, als de boodschappen op vrijdag voor 12.00 uur zijn besteld. Bij het ophalen van de bestelling kan alleen worden betaald met pin.

Bekijk een sfeerimpressie van de nieuwe winkel.

Video opening via Youtube

https://youtu.be/u-CUDW10PnI

[nggallery id=’6612′]