Politietour de Cranendonck

Cranendonck – Op donderdag 14 juni maakt de politie in Cranendonck een speciale fietstour in de dorpen en hebben ze op twee locaties in de gemeente een inloopspreekuur georganiseerd. Heb je vragen of een probleem dat zich afspeelt in een plaats van de gemeente Cranendonck, laat het hen weten zodat ze gezamenlijk het probleem kunnen aanpakken, hoe groot of klein het probleem ook is.

Vanaf 15.00 uur kun je de agenten al fietsend tegenkomen in de buurt. Zie je hen fietsen, spreek ze dan aan. Wil je een stuk met ze meefietsen en een praatje maken? Geen enkel probleem, sluit gerust aan. Vanuit het politiebureau in Maarheeze vertrekken ze voor een fietstour door Maarheeze, Soerendonk en Gastel. Op hetzelfde tijdstip vertrekt een andere ploeg vanuit het gemeentehuis in Budel voor een tocht door het Budelse.

Inloopspreekuur

Verder hebben ze op twee locaties in Cranendonck een inloopspreekuur, waarbij van 19.00 tot 20.00 uur een wijkagent aanwezig is voor al jouw vragen of voor het delen van informatie. De inloopspreekuren worden gehouden bij de Smeltkroes aan de Kijkakkers 1 in Maarheeze en in het Gemeenschapshuis de Reijnder aan de Grootschoterweg 119 in Budel-Schoot.

Heb je vragen, opmerkingen of een probleem dat zich afspeelt in de wijk, neem dan contact op met je wijkagent. Je kan op www.politie.nl/mijn-buurt vinden wie jouw wijkagent is en een mail sturen. Ook kun je bellen naar 0900-8844 en vragen naar jouw wijkagent.