‘Weem is de Mol’ in Stramproy

(Foto’s/video) KVW Stramproy bestaat dit jaar maar liefst 50 jaar (1968 – 2018). Die verjaardag laten ze niet onopgemerkt voorbij gaan en organiseren daarom verschillende evenementen om het zo te kunnen vieren met heel Stramproy.

KVW Stramproy is een stichting die zich al 50 jaar inzet voor de Roojer kinderen in de basisschoolleeftijd. Elk jaar organiseren zij een actieve zomervakantieweek voor de kinderen die bol staat van de actie. Ze lopen tochten, spelen spellen, gaan op kamp, bouwen metershoge hellingen en de figuranten maken het spektakel compleet.

Naast een kinderactiviteit, een reünie en een boek organiseerde men gisteren het evenement: “Weem is de Mol 2.0”, speciaal voor families en vriendengroepen. In het dorp waren op verschillende locaties spellen opgezet. Van laserschieten tot het abseilen van de kerktoren. Bij elk spel kon men geld te verdienen voor de pot. Het was de bedoeling dat de groep zoveel mogelijk euro’s verdiende. De mol had echter als opdracht zo weinig mogelijk geld te verdienen voor de pot.

Meer informatie over de komende festiviteiten vind je via: https://www.kvwstramproy.nl/

Bekijk een impressie van de opdrachten.

Video via Youtube

https://youtu.be/Xm3Y9MzTxE0