Jeugd bijt spits af van Stadstriathlon

Algemeen Sport Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) De Rabobank Stadstriathlon in vrijdagochtend van start gegaan. Professionele en recreatieve atleten, jong en oud, leggen op 8, 9 en 10 juni prestaties af op de weg en in het water. Fietsend, rennend en zwemmend, op een compact parcours, midden in de stad.

De vrijdag stond in het teken van de IRONKIDS. Elk jaar weer een groot succes met in Weert de meeste deelnemers van alle IRONKIDS wedstrijden in Nederland. Scholieren van de basisschool (groep 7 en 8) en de middelbare school konden aan diverse wedstrijden deelnemen. Elke individuele scholier kon deelnemen aan een een mini-triatlon (zwemmen-fietsen-rennen) of een mini run-bike-run (rennen-fietsen-rennen).

Voor de sportievelingen vanochtend was het even doorbijten. Het was nog enigszins fris om het Blauwe Meertje in te duiken. Ook viel er een spatje regen. Gelukkig klaarde het in de middag op. Bekijk een sfeerimpressie (via Theo Van de Winkel).

[nggallery id=’6568′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie