(Foto’s) Maandagochtend zijn de ambulancedienst en politie rond 12.10 gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Maaseikerweg in Weert.

Bij de rotonde nabij de spoortunnel was een voetganger aangereden door een personenauto. De vrouw die wilde oversteken kwam ten val en raakte gewond. De auto is vervolgens doorgereden.

Voorbijgangers, waaronder twee passerende brandweermannen, boden direct eerste hulp en waarschuwden de hulpdiensten. De vrouw is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet nader onderzoek naar het ongeval.

8 REACTIES

 1. Quote:

  Bij de rotonde nabij de spoortunnel was een voetganger aangereden door
  een personenauto. De vrouw die wilde oversteken kwam ten val en raakte
  gewond. De auto is vervolgens doorgereden.

  Ze hoort ook voorrang te geven aan de auto’s, maar waarschijnlijk niet aan het opletten.
  Is ze nu zelf ten val geraakt doordat ze schrok van de auto of heeft de auto haar geraakt?

  Indien geraakt is door de autobestuurder(s) wat een sukkel dan en mag van mij rijbewijs ontnomen worden en ook niet meer terug te krijgen.

 2. Je kijkt er nog van op hoeveel mensen dingen achter het stuur niet eens in de gaten hebben wat er om hun heen gebeurd.

  Het lijkt mij ook logisch dat als je iemand raakt dit merkt, maar heeft de auto haar wel geraakt dat vraag ik me vooral af, want ik denk het namelijk niet.

 3. Ik was er zeker niet bij als getuige, echter is het ook een vraag die ik stel. Ik zie deze situatie zo voor me wat er echt gebeurd is weet alleen zei en de bestuurder van de auto.

  Voorrang geven is geen excuus dat is zo ze heeft geen voorrang op dat punt en het niet goed opletten klopt ook, want als ze de situatie goed had ingeschat had ze het waarschijnlijk kunnen voor komen.

  Vrij te pleiten? heb je wel gezien wat ik als laatste zeg?

  Indien geraakt is door de autobestuurder(s) wat een sukkel dan en mag
  van mij rijbewijs ontnomen worden en ook niet meer terug te krijgen.

  Beter lezen dan reageren Cornelisje!

 4. Zal ik jou ook maar gelijk verbeteren dan het is complottheorie├źn, maar goed dat ter zijde.

  Een quote is een aanhaling of een citaat. Je gebruikt de quote niet correct.

  Goddelijk aub niet, want ik geloof niet in fantasie.

  Ik ben geen zwarte letters op papier, want ik zit achter een computer en dit zijn allemaal 010101010100101010111010101.

  Ik heb nog een verbeter puntje ingestraalde is ingestraald, want ingestraalde bestaat niet.

  Opa, als het je nog niet opgevallen was het is mogelijk om autocorrectie te gebruiken.

 5. Opa bedankt voor het compliment. Je hebt totaal geen gevoelige snaar geraakt. Ik zie je dat graag onderbouwen hoe je mijn gevoelige snaar hebt geraakt. Je denkt wel veel mensen kennis te hebben, maar blijkt toch niet zo goed voor je uit te pakken.

  Deal with it! mooie zin heb je zeker vaak te horen gekregen?

 6. Vaak geven auto’s onterecht voorrang aan fietsers. Hierdoor gaan fietsers denken dat ze toch wel voorrang krijgen.
  Hoe vaak ik stil sta met fiets bij een rotonde, gaat er opeens een auto wachten voor me die het hele verkeer ophoudt.

  DAT veroorzaakt onduidelijkheid dus ongevallen en moet men NIET doen. Tevens moet onze beste vriend soms eens handhavend optreden en daar gewoon een bon voor schrijven. Ook voor de fietser die gewoon voorrang neemt.

  Houd je aan de regels(dat zijn afspraken die we gemaakt hebben) dan wordt het veiliger.

  En als ik in de auto zit en die boos kijkende fietser geen voorrang geef als hij haaientanden voor zich heeft en toch zijn middelvinger opsteekt. Dan draai ik vrolijk mijn raam open en zeg vriendelijk dat ik gewoon voorrang heb……

  Kleine kinderen.. Dan rustig rijden. Ook de pliessie als de lampjes en toeters niet loeien. Ik ga dan gewoon bij je collega’s telefonisch mijn ongenoegen uitten. Vinden ze niet leuk tot ik mijn dochtertje aanhaal als reden.
  Dat laatste is trouwens een echte aanrader….

  Met 60 door een 30 km zone. Moet ik eens doen….

  Bij dit ongeluk weet ik de oorzaak niet dus geen mening. Sterkte en spoedig herstel gewenst.

Comments are closed.