Al 175 jaar worden de Zusters Birgittinessen in de Maasstraat gevraagd om te bidden voor goed weer. Bijvoorbeeld met carnaval, een schuttersfeest, kermis, bruiloft of een ander jubileumfeest, komen de organisatoren vooraf bij hen langs om ons gebed te vragen.

Komende zaterdag hebben zij zelf feest. De zusters herdenken en vieren dan dat ze 175 jaar aanwezig zijn in Weert. Je kan begrijpen dat zij graag samen met jou bidden voor hun eigen feest. De zusters doen daarom een oproep aan iedereen om te bidden voor goed weer voor aanstaande zaterdag. En uiteraard nodigen ze iedereen uit om met hen feest te komen vieren op zaterdag 21 juli.

De feestelijke H. Mis is om 14:00 uur in de dekenale Sint Martinuskerk te Weert. Om 15:30 uur start de feestelijke receptie in de prachtige kloostertuin van Abdij Maria Hart aan de Maasstraat te Weert. Iedereen die de zusters Birgittinessen genegen is: van harte uitgenodigd!

Meer informatie: www.birgittinessen.nl/tag/175-jaar-birgittinessen-in-weert/

11 REACTIES

  1. Oke ik Quote u even.

    Ga ik doen. Ik zal Ons Heer ook vragen doordeweeks wat regen te geven.

    Er staat IK zal ons heer ook >>VRAGEN!!!<< doordeweeks wat regen te geven. Weet u het zeker dat ik geen vraag stelde? anders ligt dit aan mij en is er iets mis met mijn lezen.

  2. Enfin. Dan heb ik het verkeerd geïnterpreteerd. Ik zal mijn leesfout toegeven. Maar uw toonzetting onder een anonieme naam zet mij te denken. Het zal mij benieuwen wat daar achter zit. Is het karakter of frustratie van iets anders in het leven. Ik zal tegen de Heer zeggen dat hij wat regen laat vallen zodat u kan afkoelen.

  3. Het is geen probleem iedereen maakt fouten, want perfectie bestaat immers niet. Ik wil me gerust onthullen als jij daar een beter gevoel van krijgt? Het is geen frustratie hoor, maar ondanks dat ik er niet in geloof dank u afkoeling hebben we allen nodig niet alleen ik 🙂

  4. Het is geen probleem iedereen maakt fouten, want perfectie bestaat immers niet. Ik wil me gerust onthullen als jij daar een beter gevoel van krijgt? Het is geen frustratie hoor, maar ondanks dat ik er niet in geloof dank u afkoeling hebben we allen nodig niet alleen ik 🙂

  5. Als je atheist wil zijn, prima, ik hou het zelf liever op technologie en nog niemand heeft het antwoord kunnen geven op de vraag waar het allereerste deeltje dan vandaan is gekomen. Maar laat in ieder geval iedereen voor zichzelf uitmaken of ze in Jaweh, God, Allah, Boedha of wie dan ook geloven.

  6. Er zal zeker iets mis met mij zijn zonder enig twijfel, maar dit is niet door iets gekomen wat niet bestaat(de heer), want zijn heer die hij ons heer noemt is een verzinsel of heb ik nu iets verklapt?

Comments are closed.