Sinds 2 jaar organiseert Bospop aanvullend een gratis toegankelijk vrijdagavondprogramma met cover- en tributebands. Het programma in de festivaltent was een succesvolle opener voor de twee daar opvolgende fantastische festivaldagen.

Niet alleen de festivalbezoekers die op de Bospopcamping verblijven, maar ook iedereen uit de omgeving (zonder Bospop ticket) die de sfeer willen proeven, zijn van harte welkom. Want wat is er mooier dan samen met het gehele gezin of juist met vrienden muzikaal te genieten in de avondzon van de cover- en tributebands op het podium in de festivaltent? Hier worden tradities geboren en herinneringen gemaakt.

Geen ticket voor Bospop, geen probleem. Ook zonder Bospopticket is iedereen welkom! Vrijdagmiddag kun je vanaf half vijf het festivalterrein op om te genieten van een avondvullend programma in de festivaltent.

Tijden

17.00 -18.00 All Star Gary Moore Tribute Band
18.30 -19.30 Jetbone
20.00 -21.00 Musest
21.30 -22.30 The Vipers (Italiaanse Queen tributeband)
23.00 -00.30 Symfo Classics.

Expositie Brian Griffin

Brian Griffin is een van de invloedrijkste fotografen van zijn generatie. Hij bepaalde met andere iconen in de jaren zeventig en tachtig het image en de populariteit van honderden artiesten. Door zijn onorthodoxe talent, avontuurszin en herkenbare spannende beeldtaal schopte Griffin het op vele vlakken tot de absolute top, als filmmaker en reclame- en popfotograaf.

Het fotograferen van de cover van Joe Jackson’s ‘Look Sharp’ met de witte schoenen betekende zijn doorbraak in de popfotografie. Hij werkte o.a. met John Hiatt, The Clash, Simple Minds, Billy Idol, Paul Carrack, Peter Gabriel, Depeche Mode, Kate Bush, Queen en Brian Ferry.

Tijdens Bospop en het gratis vrijdagavondprogramma kunnen bezoekers een bezoek brengen aan de bijzondere expositie van Brian Griffin in de Crossroads Area op het festivalterrein. De expositie wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Gemeente Weert.

Meer info over Bospop of het vrijdagavondprogramma, zie www.bospop.nl.