Drie ongevallen op A2

Maarheeze – (Foto’s) Het geduld van automobilisten vrijdag in de late middag op de snelweg A2 richting het zuiden reden werd op proef gesteld. Binnen een uur tijd gebeurden er drie ongevallen tussen Eindhoven en Weert.

Iets voor 18.00 uur vonden er twee kop-staart botsingen plaats bij Leende. Iets meer dan een half uur later was het opnieuw prijs, ditmaal ter hoogte van Maarheeze. Ook hier had een kop-staart botsing plaatsgevonden. Bij het laatste ongeval waren drie auto’s betrokken. Bij alle ongevallen bleven de betrokkenen ongedeerd.

De berger had nog een beschadigde auto van een vorig ongeval op zijn wagen staan en kon bij zijn rit nogmaals stoppen om een ander voertuig mee te nemen.

Alle drie de ongevallen zorgden voor files in de rijrichting van Weert. Inmiddels zijn alle auto’s afgesleept door een berger en is de snelweg weer volledig beschikbaar.