Win een gratis pizza + drankje

Winacties Reageer 2 min. leestijd

Winactie – In samenwerking met New York Pizza Weert mogen we 10 pizza’s met een drankje verloten. Vul het onderstaand formulier in en je maakt direct kans.

New York Pizza ligt bij de Stadsbrug op het Bassin en is dagelijks geopend van 16.00 tot 22.00 uur. Naast de heerlijke pizza’s kan je er ook terecht voor pasta’s, salades en burgers. Daarnaast heb je ook nog keuze uit verschillende voor- en nagerechten waaronder ijs van Ben & Jerry’s. Je mag je bestelling komen afhalen, maar je kan het ook laten bezorgen. Ideaal tijdens dit warme zomerweer wanneer je geen zin hebt om te koken.

Maak kennis met de heerlijke actiepizza’s en kies tussen de New York Style en Italian Style bodem. Meer informatie en bestellen: https://www.newyorkpizza.nl.

Update: de winnaars

N. Klaessen
J. Crijns
M. Korten
N. Koudijs
F. Bouwmans
C. de Bruin
W. van Rens
E. vd Boer
V. Beerens

De kleine lettertjes

Deze prijsvraag duurt t/m woensdag 25 juli 2018. De winnaars worden op donderdag 26 juli geïnformeerd. Jouw gegevens worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen inwoners van de gemeenten Cranendonck, Leudal, Nederweert, Someren en Weert mogen deelnemen. Alleen de namen van de winnaars worden doorgegeven aan New York Pizza Weert zodat ze kunnen checken dat jij de echte winnaar bent. Maximaal 2 verschillende deelnemers per ip-adres (computeraansluiting). De gewonnen prijs moet binnen een periode van 1 maand worden afgehaald. Deze prijsvraag wordt maandelijks herhaald. Winnaars kunnen slechts 1 keer deze prijs winnen. Jouw voorletter en achternaam wordt op deze pagina vermeld om te vermelden wie de winnaars zijn. Bij deze prijsvraag is onze privacyverklaring van kracht.

Bekijk je dit bericht via de app en wil je deelnemen? Klik dan hier: https://iwdg.nl/2zWLrIN

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie